Federația Română de fotbal oranizează luni, 22 mai, la Sfântu Gheorghe, curs de perfecționare adresate antrenorilor posesori ai licențelor UEFA PRO, UEFA A și UEFA B aflate în perioada de valabilitate, din județele Covasna, Buzău, Brașov, Harghita și Prahova.

Cursul de perfecționare se desfășoară începând cu ora 9:00, la Pensiunea „ELENIS”, situată pe strada Locotenent Păiuș David, Nr. 24 în Sfântu Gheorghe, județul Covasna, fiind structurat pe trei teme de actualitate, și susținut de către Sandu Tăbârcă – coordonatorul loturilor naționale de juniori, Ciprian Niță – referent al Școlii Federale de Antrenori, Mihail Lazăr – președintele comisiei tehnice Covasna și formator de antrenori UEFA, „Nagy Sandor”- antrenor licența UEFA PRO.

„La finalul cursului, fiecare antrenor primește o diplomă de participare, iar neprezentarea la aceste cursuri anuale nu îţi conferă dreptul de a sta pe banca tehnică a echipei în momentul când expiră licența. Licențele UEFA PRO, A și B au valabilitate câte trei ani după care se face reînnoirea. Este pentru al doilea an din 1990 când perfecţionările se țin în țară și nu la Casa fotbalului, iar de această dată, am reușit să îi aduc și la noi în județ pe reprezentanții Școlii Federale de Antrenori pentru a oferi cât mai mult informații utile și actuale antrenorilor posesori de licențe. Totodată, informez că în momentul luării în evidenţă, fiecare antrenor trebuie să facă dovada plăţii vizei anuale, a taxei de reînnoire, precum şi a taxei pentru editare licență (CARD)*: – * taxă pentru eliberare card – 20 lei. Taxa se poate plăti și în contul Federației Române de Fotbal: RO55BPOS71011997001RON01, BANCPOST – TITAN,  RO 9825583. Aceste taxe pot fi plătite atât de posesorii de licență UEFA, cât și de angajatorii acestora, respectiv cluburi sportive, asociații sportive, licee cu program sportiv etc. Dacă plătiți prin bancă, vă rugăm, atunci când vă prezentați la cursurile de reînnoire / perfecționare să ne aduceți o copie de pe ordinul de plată pe care să fie specificat taxa achitată (exemplu: taxă reînnoire, taxă perfecționare).”- a declarat Mihail Lazăr.

 

M.D.C.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail