CS Olimpia Bucureşti – CS BBALL 6 Sepsi Sf. Gheor­ghe 44 – 76

CS BBALL 6 Sepsi Sf. Gheorghe a învins în deplasare pe CS Olimpia Bucureşti cu 76 – 44 şi a obţinut calificarea în sferturile de finală ale Cupei României la baschet feminin.

Moniquee Alexander şi Florentina Ardeleanu s-au combinat pentru 10 puncte în debutul partidei şi dupa 4 minute de joc echipa oaspete conducea cu 10 – 2. Olimpia s-a apropiat la 10 puncte, 6 – 16, prin reuşita Gabrielei Munteanu cu 2 minute până la finalul primului act însă Sepsi a reuşit să menţină distanţa şi a câştigat primul sfert cu 19 – 9.

Echipa din Sf. Gheorghe a continuat jocul bun şi pe parcursul celorlate sfeturi. Elevele lui Atilla Vereş a dominat jocul sub panouri, reuşind să surclaseze echipa din Bucureşti cu 58 – 28 la capitolul recuperări şi să nu permită decât un procentaj de 20% la aruncările din acţiune ale adversarilor.

Moniquee Alexander a terminat partida în double double cu 12 puncte şi 16 recuperări. Mihaela-Oana Adi a terminat partida cu 11 puncte şi tot atâtea recuperări iar Florentina Ardeleanu a fost cea mai bună marcatoare de la Sepsi a fost  cu 20 de puncte.

La Olimpia doar Gabriela Munteanu şi Alexandra Dumitrache au marcat peste 10 puncte. Munteanu şi-a trecut în cont 12 reuşite iar Dumitrache 10. (totalbaschet.ro)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail