Continuă rezervarea standurilor, în limita spaţiilor rămase disponibile, pentru târgul „Gastropan 2015”, târg autohton ce expune echipamente, materii prime, soluţii, şi tehnologii de panificaţie, cofetărie, gelaterie, ciocolaterie, cafea şi alimentaţie publică. La eveniment se pot înscrie şi furnizorii covăsneni de soluţii dedicate afacerilor de profil. Potrivit organizatorilor, 80% din standurile ediției de anul acesta sunt deja ocupate.

Aflat la cea de-a VII-a ediţie, „Gastropan” 2015 este cel mai important târg autohton ce expune echipamente, materii prime, soluţii, şi tehnologii de panificaţie, cofetărie, gelaterie, ciocolaterie, cafea şi alimentaţie publică, după cum se arată pe site-ul evenimentului, www.gastropan.ro. Târgul se va desfăşura în perioada 19-21 martie 2015, la Târgu Mureş.

„GastroPan expune soluţii pentru toate tipurile de activităţi desfăşurate de publicul ţintă al expoziţiei, adică manageri şi specialişti din mici brutării artizanale, laboratoare de cofetărie şi restaurante, sau chiar mari lanţuri hoteliere şi fabrici industriale de pâine, dulciuri, biscuiţi sau paste făinoase. Cei 20.000 de vizitatori specialişti invitaţi la eveniment vor descoperi la standuri ultimele tendinţe care marchează industria de profil, de la maşini şi utilaje eficiente la dotări şi mobilier de specialitate, de la ingrediente inovatoare la ustensile şi accesorii practice, de la idei de eficientizare şi diversificare a producţiei până la concepte de afaceri la cheie, pe nişe cu potenţial din domeniu”, se arată pe site-ul evenimentului, www.gastropan.ro.

Cei interesaţi să se înscrie ca expozanţi pot completa cererea de participare disponibilă pe site-ul amintit.

„Peste 80% din cei 6.000 mp pe care se va desfăşura expoziţia GastroPan 2015 au fost ocupaţi de numeroşi furnizori din ţară şi din străinătate care şi-au rezervat deja standurile. Pentru rezervări standuri, în limita spaţiilor rămase disponibile, organizatorii pot fi contactaţi la telefon 0266-219.392 (…)”, se arată pe site-ul evenimentului la secțiunea „noutăți”.

În cadrul ediţiilor precedente, au fost organizate și diverse multe concursuri, la care au participat bucătari, cofetari, brutari, patiseri din mai multe judeţe ale ţării. Competițiile GastroPan nu vor lipsi nici anul acesta.

„Miza cea mai mare va cădea pe trofeele Pâinea Anului 2015 şi Tortul Anului 2015, dar şi mai impresionante vor fi sculpturile culinare în fructe şi legume sau piesele artistice din zahăr sau aluat de panificaţie”, se arată pe site-ul amintit.

Printre participanții de la edițiile anterioare se numără și Brutăria „Dioszegi” din Sfântu Gheorghe, care a obţinut, de-a lungul timpului, diverse premii la concursurile ”Gastropan”. Spre exemplu, la evenimentul de anul trecut a obţinut premiul I la două dintre categoriile competiţionale.

**

Organizatorii expoziţiei „Gastropan 2015” sunt: Boro Info SRL, Revista operatorilor din alimentaţie publică „Gastromedia”, Revista brutarilor, cofetarilor, patiserilor şi morarilor – „Cofetarul – brutarul”, Asociaţia specialiştilor din panificaţie şi gastronomie – „PanGastRo”.

Informații suplimentare pot fi aflate accesând site-ul www.gastropan.ro.

. .

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail