Şcoala Populară de Arte şi Meserii din Sfântu Gheorghe, aflată în subordinea Consiliului Judeţean Covasna, organizează cea de-a doua ediţie a concursului de tobe SepsiDrum, la care se pot înscrie cursanţi ai secţiilor de percuţie din toată ţara.

Potrivit reprezentanţilor instituţiei, concursul se va desfăşura pe două categorii de vârstă, între 8 şi 13 ani şi între 14 şi 20 de ani, iar termenul limită de înscriere este 24 iulie.

Concurenţii trebuie să trimită pe adresa de e-mail [email protected] o înregistrare audio-video recentă, în care interpretează piesa din concurs, cu o durată de maximum 8 minute, precum şi negativul piesei ce urmează a fi interpretată, în format mp3.

„În etapa de concurs piesa va fi interpretată fizic în faţa juriului, cu acompaniament. Concurenţii care au trecut de preselecţie vor fi anunţaţi prin email până în data de 5 august 2024″, menţionează organizatorii pe Facebook.

Juriul va fi format din Marius Popa, fondatorul trupei Popas Band, muzicianul Sarosi Peter Zsolt şi Marcel-Radu Moldovan, bateristul trupei Smiley.

Câştigătorul locului I va primi un premiu de 800 de lei, ocupantul locului II, de 600 de lei şi 400 de lei, cel clasat pe locul al treilea.

Cei interesaţi pot găsi mai multe detalii legate de eveniment pe pagina de Facebook a Şcolii Populare de Arte şi Meserii din Sfântu Gheorghe.

Oana Mălina Negrea/ AGERPRES

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail