Frumoasele colinde vor bucura, din nou, sufletele locuitorilor orașului Covasna care sunt invitați să participle la concertul susținut de membrii Cvintetului vocal  Anatoly al Operei Brașov, care va avea loc sâmbătă, 18 decembrie a.c., la Centrul Cultural al orașului Covasna.

 

Despre acest concert extraordinar de colinde, care va înfrumuseța perioada premergătoare sărbătorii Nașterii Domnului, așa cum a făcut-o și  spectacolul prezentat în cadrul Festivalului de Colinde și Obiceiuri de Iarnă „Crăciunul la Români” care a avut loc la finalul săptămânii trecute, în organizarea Fundației „Mihai Viteazul” Sfântu Gheorghe, în parteneriat cu Asociația „Suflet Românesc” din Târgu Secuiesc și Asociația Culturală „Junii Covasnei” din orașul Covasna, ne-a vorbit dr. Nicolae Enea, consilier local.

 

„Colindele ajung din nou în orașul Covasna, urmând a se încheia cu colindele copiilor în bisericile și casele noastre, după datina străbună!

De această dată, colindele ajung cu sprijinul orașului Covasna și al Consiliului local, prin comisia de Cultură, spectacolul organizandu-se din fondurile prioritare rămase de la Ziua Națională a României!

Grupul vocal ANATOLY ne va anunța, prin colindele lui, că Cerurile se deschid pentru ca noi, ortodocșii covăsneni, precum și prietenii noștri maghiari, creștini și ei, să rămânem unificați la o realitatea sacră, superioară.

Colindele grupului vocal ANATOLY sunt icoane muzicale de mare preț; ele conțin urări de bine, având acea încărcătură pozitivă care aduce slava Nașterii Fiului Domnului pe pământ, și care ne vor pregăti pentru trecerea într-un Nou An de la care așteptăm cu toții lucruri mai bune: sănatate, iubire si prosperitate.

Dacă doriți să ascultați colindele grupului profesionist ANATOLY, recunoscut și apreciat în țară și în străinătate, pentru care în Brașov, de exemplu, trebuie să-ți procuri bilet de intrare cu cel puțin o lună de zile înainte, aveți ocazia, poate unica pentru mulți dintre dvs., să le ascultați gratuit, în orașul nostru.

După cum știți și în trecut am organizat multiple spectacole, cu săli arhipline, doar cu actori și interpreți profesioniști de înaltă ținută, prezenți pe marile scene din țară și din străinătate. Și cvintetul de adevarați profesioniști ANATOLY va oferi un concert extraordinar de colinde de înaltă ținută artistică!

Vă asteptăm cu inima deschisă sâmbătă,18 decembrie, orele 18, la Centrul Cultural al orașului Covasna! Intrarea este gratuită!”

 

Organizarorii precizează că  accesul în sală este permis numai cu prezentarea  certificatului verde valabil (în format letric/electronic) sau test PCR .

Potrivit acestora, locurile fiind limitate (50% din capacitatea sălii), persoanele interesate pot confirma prezența și rezerva locuri la numerele de telefon 0762674516 sau 0744364250.

 

Maria Crețu-Graur

 

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail