Poliţia Municipiului Tg. Secuiesc a fost sesizată joi, 6 octombrie, printr-un apel telefonic la 112 despre faptul că pe DN 11 B, între localităţile Tg. Secuiesc – Sânzieni, s-a produs un accident de circulaţie cu victime.

Echipa operativă deplasată imediat la faţa locului a stabilit că S. Szilveszter, de 26 de ani, din mun. Tg. Secuiesc, posesor al permisului de conducere categoria ,,B” din anul 2008, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală pe direcţia Sânzieni – Tg. Secuiesc, la Km 2 + 850 m, a lovit frontal un vehicul cu tracţiune animală condus de către B. Bela, de 28 de ani, din Tg. Secuiesc, care se deplasa pe contrasens, în direcţia Tg. Secuiesc – Sânzieni. Vehiculul cu tracţiune animală este înregistrat la Primăria Municipiului Tg. Secuiesc şi era echipat corespunzător.

Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a unei femei de 45 de ani, pasageră în vehiculul cu tracţiune animală, rănirea uşoară a unui bărbat de 28 de ani, conducătorul atelajului şi a conducătorului auto.

Victimele au fost transportate la spital pentru diagnostic şi tratament.

Conducătorilor de vehicule le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Un alt accident rutier s-a petrecut în aceeaşi zi, la ora 17:10, pe DN 11, la  km 55 + 350 m.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului rezultă că I. BELA, de 54 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 11, la km 55 + 350 m, din direcţia Braşov către Târgu Secuiesc, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de autovehiculul care circula în faţa sa, în acelaşi sens  şi încercând să evite impactul cu acesta, a virat dreapta, ieşind de pe partea carosabilă, moment în care s-a izbit de un copac.

În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto imprudent şi a unui bărbat de 36 de ani, pasager pe poziţia dreapta spate în autovehicul.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilo-test, rezultatul a fost negativ, dar a fost condus la Spitalul Municipal Târgu Secuiesc unde i s-a recoltat şi o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor în care s-au produs evenimentele.

(sursa: IPJ Covasna)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail