Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Covasna va participa anul acesta cu un stand propriu la Târgul INDAGRA de la Bucureşti, prin intermediul căruia va promova produsele şi gastronomia locală.

Preşedintele CCI Covasna, Edler Andras, a declarat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, că participanţii la târg vor putea gusta preparate din carne de vânat, diferite specialităţi din lapte, cum ar fi caşcaval cu chimen, piper sau chili, precum şi delicioasa pâine de casă fabricată în judeţul Covasna.

„Este primul an din istoria Camerei de Comerţ şi Industrie Covasna când participăm cu propriul stand la INDAGRA, cel mai mare târg al agricultorilor şi cel mai mare eveniment la Romexpo ca număr de participanţi şi suprafaţă. Mergem acolo cu un stand prin care promovăm gastronomia din judeţul nostru (…) Pe lângă aceste produse care se pot consuma la faţa locului, vom avea şi nişte produse ale partenerilor noştri, spre exemplu produse lactate din zona Târgu Secuiesc şi Voineşti-Covasna”, a declarat Edler Andras.

Potrivit acestuia, în cadrul standului judeţului Covasna va fi prezentată şi oferta noului parc industrial aflat la Câmpu Frumos, la numai câţiva kilometri de municipiul Sfântu Gheorghe, amenajat printr-un proiect cofinanţat din fonduri europene.

Parcul se întinde în prezent pe o suprafaţă de 10,7 hectare, dar va fi extins pe viitor cu încă 22 de hectare.

Târgul internaţional de produse şi echipamente din domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei, INDAGRA, organizat de ROMEXPO împreună cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, se va desfăşura în perioada 25-29 octombrie la Bucureşti.

Oana Mălina Negrea/ AGERPRES

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail