Un maraton de 2 zile de artă marțială și întrecere sportivă a avut loc în weekend-ul 13-14 mai a.c. în Tg. Mureș unde s-a desfășurat una dintre cele mai bine organizate competiții de ju-jitsu de la noi din țară, Cupa Ronin, la care au participat cele mai active cluburi din cadrul Departamentului de Ju-Jitsu la probele de Fighting, Duo, Ne-waza și Show.

Echipa Clubului „Show Time” Sf. Gheorghe a participat cu 18 sportivi și 2 arbitrii, coordonați de antrenorii Schiopu Cristian (antrenor senior, centura neagra 4 Dan) și Carp Siviu Ionuț (instructor senior, centura neagra 3 Dan). Rezultatele noastre sunt elocvente: 5 locuri I, 13 locuri II și 5 locuri III. Obiectivul principal al clubului la acest concurs a fost atins iar pe alocuri chiar parțial depășit (+), lacrimile înfrângerii sau ale victoriei fiind absolut firești când se transformă în zâmbete din moment ce toți sportivii și părinții au înțeles corect mesajul deplasării: ,,Câștigi sau înveți”, oricum câștigi dacă înveți!

Suntem unul dintre cele mai active cluburi de Ju-Jitsu din județul Covasna, fiind pe piața sportului marțial de mai bine de 13 ani, având un palmares constant de campioni și sportivi de elită. La noi nu există „nu se poate”, deoarece facem „să se poată”.

Conducerea clubului mulțumește tuturor celor ce s-au implicat în bunul mers a activității: Consiliul Local Sf. Gheorghe prin programul „Sfântu Gheorghe Sprijină Sportul” şi părinții copiilor ce activează în club şi care au susținut financiar şi moral deplasarea la această competiție.

Cristian Schiopu

Vicepresedinte ACS Show Time

 

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail