Cu ocazia sărbătorilor Pascale, Asociația de Tineret Împreună pentru Barcani a desfășurat ediția a doua a campaniei umanitare ,,Coșul cu zâmbete în Barcani”.

Raluca Maria Bularca, președinta asociației, ne-a mărturisit că și această ediție a fost un succes. Sărbătorile Pascale au fost mai pline de bucurie și pentru cei care au dăruit, dar și pentru cei care au primt.

,,Am reușit să ajungem la 35 de copii și la 10 bunici,  în această campanie.

La fiecare prag de casă trecut, reacțiile erau diferite… am întâlnit copii timizi cărora li se citea bucuria pe chip și copii care nu mai așteptau plecarea noastră pentru a deschide cadourile.

Până acum credeam că cei mai impresionați și bucuroși pentru un mic ajutor sunt copiii, dar în această campanie am reușit să ajungem și la câțiva bunici care ne-au primit cu lacrimi în ochi, lacrimi care curgeau pe o față îmbătrânită de atâtea necazuri și supărări.’’

Prin tot freamătul vieții, găsim și timp să dăruim, bani, lucruri sau părți din sufletul nostru.

,,Ne înclinăm în fața tuturor celor care au donat și le mulțumim pentrucă au contribuit la fericirea acestor suflete frumoase’’, a transmis prin intermediul nostru tânăra președintă a asociației.

 

Bărcănenii sunt norocoși să aibă această asociație în sprijinul lor, prin echipa frumoasă a celor 4: Posea Raluca, Olteanu Elena, Bularca Raluca, Bendea Lucian care fac cu mult drag bine pentru comunitatea lor.

Să alegem ca atunci când putem face un bine, să îl facem, iar atunci când putem face rău, să facem tot un bine, pentru că tot înapoi la noi el vine.

Alexandra Chirilaș

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail