Restaurantul . . Șugaș” din Sfântu Gheorghe marchează anul acesta Joia Gurmanzilor” în alt mod decât în anii anteriori. Sub îndemnul Mănânci cât vrei și ce vrei, la doar 29 de lei”, clienții vor putea servi  joi, 19 februarie (a.c.), orice și oricât doresc din preparatele pregătite.

Reprezentantul restaurantului „Șugaș” din Sfântu Gheorghe a menționat că  joi, 19 februarie (a.c.), va fi pregătit un bufet suedez, iar între orele 12.00 -18.00, clienții restaurantului vor putea servi cât și ce doresc  din preparatele propuse, la prețul de 29 de lei.

„De <<Joia Gurmanzilor>>,  noi vom pregăti un bufet suedez la care  fiecare dintre invitați va putea servi cât dorește și ce dorește, la prețul de 29 de lei, pe intrare, de la orele 12.00 la 18.00. Este prima dată când marcăm acest eveniment printr-un bufet suedez”, a declarat ieri reprezentantul restaurantului „Șugaș”.

Potrivit acestuia, bufetul suedez va fi compus din gulaș unguresc, ciorbă țărănească, supă cremă de legume; fel principal – piept de pui a la „Kiev”, Escalop a la „Brașov”, sărmăluțe cu afumătură, cotlet de porc „Palermo”, piept de pui cu ciuperci, spaghete bolognese, „Nocherli” cu brânză și jumări, cârnați de casă prăjiți; garnituri – Rizi –bizi, cartofi natur cu unt și pătrunjel, iahnie de fasole; salate – castraveți în oțet, salată de cartofi, varză murată, salată de varză proaspătă; desert – gogoși, prăjitură de casă cu mere.

Mai multe informații despre acțiunea „Joia Gurmanzilor”, vom prezenta în numărul de mâine al ziarului „Mesagerul de Covasna”.

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail