Şi în acest an şcolar copiii care provin din familii nevoiaşe, în care venitul pe membru de familie în ultimele trei luni nu depăşeşte 150 de lei pe persoană, vor beneficia gratuit de pachetul de rechizite şcolare.

Încă din prima zi de şcoală acestora le-a fost adus la cunoştinţă faptul că, în cursul acestei săptămâni trebuie să întocmească dosarul, deoarece termenul limită de depunere a actelor doveditoare este mâine, 16 septembrie.

Pentru Programul Bani de liceu, care  continuă şi în acest an şcolar, elevii trebuie să aducă dosarul şi să depună cerere la unităţile de învăţământ, până la data de 1 octombrie. În cadrul acestui program, suma lunară acordată  elevilor, în vederea continuării studiilor, este de 180 de lei pe lună.

Al treilea program adresat elevilor, respectiv Programul „Euro 200”, pentru achiziţionarea de calculatoare, continuă conform calendarului postat şi pe site-ul inspectoratului şcolar. La program pot participa elevi şi studenţi care provin din familii cu venituri brute lunare de până la 150 lei/membru.

Anna-Maria Chiţu

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail