3 Comentarii

 1. 1

  Butoi ADRIAN- Marcel

  Edilul orașului nu a înțeles încă faptul că este primarul unui oraș din ROMÂNIA ??? Și mai ales că a primit voturi atunci când a fost investit și de la persoane de etnie romana,printre care și eu !!! Stimate d-le primar reprezentați interesele întregii comunități atât romane cât și maghiare !!! De ce faceți discriminările acestea intre romani și maghiari??? Spuneti- mi va rog pe cine a deranjat că programul artistic cu specific romanesc a avut loc pe scena din fata magazinului Șugaș??? Poate pe dvs. !!!

  Reply
 2. 2

  Mirko

  Chiar nu putem avea nici un moment de liniște și armonie? Trebuie, mereu, să apară câte un „cârcotaș” care să inflameze lumea cu comentarii neavenite? sau așa înțeleg unii să facă campanie electorală. Cred tot mai mult că, din păcate, aici nu va fi acea liniște și armonie pe care o dorim (aproape) toți!

  Reply
 3. 3

  Daniel

  Eu sunt roman,locuiesc printre romi și trebuie să învăț ungurește TOTUSI TRAIM IN ROMANIA NU IN UNGARIA,ARĂTAȚI MI O ZONA DIN UNGARIA UNDE UNGURII SUNT OBLIGATI SA VORBEASCA ROMÂNEȘTE. SFANTUL GHEORGHE E UN ORAS DIN….UNGARIA PENTRU UNII

  Reply

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2017 Toate drepturile rezervate Mesagerul de Covasna