În perioada 15-20 iulie 2022, candidații admiși în urma repartizării computerizate depun dosarele de înscriere la liceul unde au fost admiși, a transmis Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Covasna.

Potrivit IȘJ Covasna, nedepunerea la termen atrage după sine pierderea locului.

„Ședința comisiei pentru rezolvarea cazurilor speciale va avea loc în data de 22 iulie. Cererile pentru cazurile speciale se depun până la data de 21 iulie, personal, la sediul ISJ Covasna sau se transmit prin e-mail la adresa [email protected]. Rezultatele ședinței vor fi transmise liceelor și vor fi afișate la avizierul ISJ Covasna în data de 22 iulie, după ora 14:00. De asemenea, în perioada 26-28 iulie, se vor desfășura probele de aptitudini și verificarea competențelor de limbă pentru locurile rămase libere în clasele de liceu.”- a mai transmis  IȘJ Covasna.

Elevii rămași nerepartizați în prima etapă, precum și cei care au promovat examenul de corigență vor fi repartizați pe locurile rămase libere în clasele de liceu de Comisia județeană de admitere în data de 4 august. Cererile se depun la secretariatul ISJ Covasna sau prin e-mail la adresa [email protected].

Tot în perioada 26-28 iulie se va desfășura etapa a II-a de admitere în învățământul profesional de stat. Absolvenții care optează pentru învățământul profesional trebuie să solicite de la școlile de proveniență fișa de înscriere pe care o vor depune la liceul unde doresc să se înscrie, a comunicat IȘJ Covasna.

***

În județul Covasna, după etapa de repartizare computerizată de miercuri, 14 iulie, au rămas libere 77 de locuri, din totalul de 990.

Datele arată, totodată, că în urma acelei etape, 12 candidați înscriși în județul Covasna au rămas nerepartizați.

Ana CIORICI COSTACHE

sursa foto: https://www.unpri.org/research/call-for-papers-for-pri-academic-network-conference-2022/9700.article

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail