Un băiețel de 7 ani din Sita Buzăului, care se luptă  cu o boală gravă, are nevoie de sprijinul  fiecărei persoane care are posibilitatea să o facă.

 

În acest scop, consilierul județean PNL, Jenică Leaua, a dăruit unul dintre tablourile pictate de el  pentru a fi scos la licitație  în vederea obținerii unei sume de bani care va fi donată familiei minorului, pentru susținerea financiară a tratamentului de care are nevoie.

 

Acesta ne-a spus că  licitația online a fost lansată de viceprimarul comunei Sita Buzăului, Radu Bularca, cel de la care a aflat despre problema de sănătate a micuțului Todor Nicolae-Marian.

 

Pe pagina sa de socializare, viceprimarul Radu Bularca îi îndeamnă pe toți cei care au posibilitatea,  să se alăture acestei ACȚIUNI UMANITARE.

 

„Cu siguranță, ați văzut pe rețelele de socializare fotografia micutului Todor Nicolae și apelul cunoscutilor lui. Poate că v-ați oprit câteva secunde să citiți, poate chiar ați răspuns acestui apel, poate ați trecut mai departe…

 

Iarna este anotimpul magiei, iar împreună cu Jan Leaua, prietenul si colegul meu, dar si cu ajutorul celor peste 3000 de prieteni din lista mea, dorim să aducem zâmbetul pe buzele micutului Todor Nicolae, care suferă de cancer al sistemului limfatic, numit limfom non-Hodgkin, astfel, începem o licitație la un tablou pictat de Jan, pentru a oferi un mic ajutor acestui copil. Tabloul se numește “Fantezie”, iar licitația va porni de la suma de 500 de lei.

Cei care doresc să participe la licitatie, pentru a-l ajuta pe Nicusor, pot scrie în comentarii suma licitată, urmand ca joi, 23 Decembrie 2021, la finalul licitatiei, voi anunța persoana care va intra în posesia acestui tablou.

 

Pentru persoanele care totusi nu doresc să participle la licitatie, dar care vor să fie alături de Nicusor cu o mică donație, o pot face în contul: RO78RZBR0000060012438948, deschis la Raiffeisen Bank, titular cont Bularca Radu-Lucian. În Ajunul Craciunului, îi vom face o vizita lui Nicușor si îi vom transmite gîndurile voastre bune.

Multumesc anticipat tuturor!”

 

Să ne deschidem sufletele și să dăruim, atât cât putem, cât mai mulți dintre noi, pentru ca Nicușor să poată avea parte de tratamentul de care are nevoie  pentru a fi sănătos și a se bucura de copilărie, alături de familia lui!

 

Maria Crețu-Graur

 

 

 

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail