În total 33 de concurenți și patru deschizători (forlighter) și-au anunțat, până în final, participarea la ediția din acest an a competiției „Winter Rally Covasna”, organizată de Clubul Auto Crono, cu sprijinul DRE Racing Team Covasna, și sub tutela Federației Române de Automobilism Sportiv.

Printre concurenții consacrați care vor participa anul acesta se numără campionul național al României și câștigătorul ediției Winter Rally Covasna din anul 2011, Porcisteanu Valentin, dar și Dinu Dragos, Ene Gabriel și Mitroi Alexandru. De asemenea, potrivit organizatorilor, printre concurenții locali care s-au înscris se numără Szabo Csongor, Bedo Barna, Szocs Lorant, și Toma Constantin.

O altă surpriză este participarea pentru al doilea an la rând a campioanei la drifturi, arădeanca Ramona Rusu.

La competiția care va avea loc în perioada 13-15 ianuarie (a.c.) vor participa patru echipaje din Bulgaria, un echipaj din Franța, și alte opt din Ungaria. Potrivit informațiilor furnizate de către organizatori, printre piloții străini, cel mai cunoscut este Szabo Gergo, deținător al titlului campion al României, al Ungariei, și câștigătorul edițiilor 2012 și 2013 a competiției „Winter Rally Covasna”.

„Va participa, de asemenea, câștigătorul de anul trecut, Hideg Krisztian, dar nu va lipsi nici Kohazi Karoly, cu BMW-ul lui spectaculos. Dintre echipajele bulgare, Georgi Yankov a mai participat la ultimele două ediții.”, transmit reprezentanții Clubului Auto Crono.

Categoria de autoturisme cea mai populată este „Cupa Dacia Logan”, unde s-au înscris în total  12 echipaje.

Mai multe informații privind competiția, dar și rezultatele din timpul cursei, pot fi accesate pe pagina de internet, www.autocrono.ro, dar și pe pagina de Facebook a clubului.

Ioana Ardeleanu

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail