0505Consiliul local al municipiului Sfântu Gheorghe organzează și în acest an concursul pentru acordarea burselor pentru studenții aflați în ultimul an de studiu.

Studenții, masteranzii și doctoranzii cu vârste de până la 35 de ani, înscriși la facultate în anul universitar 2016-2017, domiciliați în Sfântu Gheorghe, și care au ca temă de licență, masterat sau doctorat o idee inovatoare care poate fi aplicată în municipiul Sfântu Gheorghe sau în județul Covasna, își pot depune dosarele de înscriere pentru programul de burse, până la finalul acestei luni.

Bugetul pe care Municipalitatea l-a alocat anul acesta este de 100.000 de lei, iar de burse vor putea beneficia, timp de 4 luni, un număr maxim de 25 de tineri. Astfel, studenții vor primi 300 de lei/lună, masteranzii 500 de lei/lună, iar doctoranzii 1000 de lei/lună.

Candidații își mai pot depune dosarele până la data de 30 ianuarie (a.c.), personal, la Compartimentul Relaţii cu Publicul, Informaţii, Registratură, prin poștă, sau prin e-mail, la adresa: [email protected].  

De asemenea, candidații sunt așteptați să trimită formularele de cerere completate la adresa de e-mail: [email protected], până pe data de 30 ianuarie, ora 13:00.

Hotărârea Consiliului local, regulamentul de participare și formularul de cerere privind bursele pentru studenți, masteranzi sau doctoranzi poate fi accesat pe site-ul:  http://www.sfantugheorgheinfo.ro/index.php?page=259

Ioana Ardeleanu

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail