Duminică, în jurul orei 03.30, poliţişti de la formaţiunea Rutieră Baraolt s-au sesizat cu privire la faptul că H. Hajnal, de 25 ani, domiciliată în oraşul Baraolt, a condus autoturismul proprietatea concubinului, către oraşul Baraolt, fără a poseda permis de conducere şi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Din cercetări rezultă că tânăra a luat autoturismul din curtea imobilului în care locuia cu concubinul său, fără încuviinţarea acestuia, a pierdut controlul autoturismului şi a intrat pe câmpul din dreapta drumului unde a lovit şi a distrus un stâlp de lemn ce susţine linia telefonică şi indicatorul ce semnalizează ieşirea din localitatea Căpeni.

În urma accidentului nu a rezultat răniri de persoane.

Testată cu aparatul etilo-test, a rezultatul o alcoolemie de 0,47mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care femeia a fost condusă la Spitalul Oraşului Baraolt pentru recoltarea de probe  biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană ce are în sânge o îmbibaţie

alcoolică ce depăşeşte limita legală, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, furt şi distrugere.

(IPJ Covasna)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail