Trupa „Osono” îi invită pe toţi iubitorii români ai teatrului să se bucure de cea mai nouă piesă – „Chipul din Oglinda Apei”, regizată de Fazakas Misi. Spectacolul are loc mâine, de la ora 19.00, la Sala Albastră a Bibliotecii Judeţene „Bod Peter”din Sfântu Gheorghe.

„S-a născut în noi dorinţa de a măsura febra societăţii din jurul nostru şi dorinţa de a exprima întrebările noastre cu mijloacele teatrului. Vorbim despre copii singuratici, despre părinţi neputincioşi, despre tineri-victime şi despre poveştile noastre cele mai adânci, creând o întâmplare teatrală, căutând mereu posibilitatea de a întâlni spectatorul şi pe Dumnezeu. Din rezultatul conversaţiilor noastre şi al manifestărilor individuale s-a creat un scenariu comun, pe care încercăm să-l transpunem în dimensiunile teatrului prin experimentul de a crea în spirit colectiv, realizând viziunea senină a vibraţiilor sufletului nostru şi arătând chipurile noastre din oglinda apei”, spun actorii (potrivit http://ziuadecj.realitatea.net).

Spectacolul va fi subtitrat în limba română.

Foarte important este că locurile sunt limitate. Pentru rezervare, doritorii trebuie să se grăbească să trimită un  e-mail la adresa <[email protected]>, sau un sms la numărul de telefon  0740-578 725.

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail