În cadrul campaniei de donare de sânge intitulată „Jandarmeria donează Viaţă pentru România”, în perioada 1-29 noiembrie a.c., la Centrul de Transfuzie Sânge Covasna s-au prezentat 118 persoane.

Dintre acestea un număr de 80 de donatori fac parte din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Gheorghe Doja” Covasna, zece sunt jandarmi din alte inspectorate aflaţi în această perioadă la un curs de perfecţionare desfăşurat de către C.P.P.J. Gheorghieni (Catedra din Sfântu Gheorghe), iar ceilalţi voluntari reprezintă diferite instituţii care au colaborat la reuşita acţiunii umanitare, respectiv „Ares Security”, „Bertis”  şi „Bodyguard Security”, precum şi membri ai familiilor jandarmilor.

De reţinut că fiecărui donator i-a fost recoltată cantitatea de 450 ml sânge, iar majoritatea voluntarilor au participat pentru prima dată la o astfel de acţiune de întrajutorare a semnilor aflaţi într-o situaţie delicată.

Conducerea Jandarmeriei Covasna şi a Centrului de Transfuzie Sânge Covasna mulţumesc tuturor celor care s-au alăturat nobilei acţiuni umanitare, contribuind la salvarea unor vieţi omeneşti.

Cpt. Petronela Corodeanu,

purtător de cuvânt a IJJ Covasna

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail