. . Consiliul Elevilor de la Colegiul Național „Mihai Viteazul”, cu sprijinul Asociației de Tineret Ecou, organizează anul acesta cea de-a VII-a ediţie a Zilelor Elevilor. Timp de trei zile, aproximativ 1200 de elevi de toate vârstele ai colegiului, se bucură de diferite activități, pe diferite tematici.

Ajunse la cea de-a VII-a ediție, anul acesta Zilele Elevilor se desfășoară în perioada 21 – 23 iunie, având un program specific în fiecare zi. Seria activităților a fost deschisă, ieri, cu Ziua Provocărilor (Challenge Day).

„A fost ziua provocărilor și am început la 8:50 cu Wisper Challenge, un joc prin care elevii făceau o echipă de câte doi, și trebuiau să ghicească cuvântul pe care îl șoptea celălalt. Am continuat apoi cu Game of Skate, unde mai mulți băieți pricepuți la skateboarding s-au întrecut în tot felul de trickuri. A urmat Cartoon Challenge în care toți elevii, mai ales cei de vârstă mai mică au răspuns la anumite întrebări legate de desenele animate, după aceea am continuat cu un Music Challenge – un joc pe echipe, unde elevii implicați trebuiau să recunoască melodiile, și am încheiat cu un prânz, am făcut o tocăniță bună, toți elevii.” – a declarat președintele Consiliului Elevilor de la Colegiul Național „Mihai Viteazul”, Denisa Gabor.

Seria evenimentelor dedicate elevilor continuă astăzi cu „Ziua Misterelor” sau „Mistery Day” și se va încheia mâine cu „Ziua Vacanței”, o zi menită să vină în întâmpinarea vacanței de vară mult așteptată de elevi.

„Avem trei programe permanente: Enigma, unde elevilor li se va pune un film narativ și ei vor trebui să elucideze misterul, după care Globul de Cristal unde li se va citi viitorul, și Face Painting( pictură pe față-n. Red.), unde deja din titlu se înțelege că vor lua parte mai ales cei micuți, iar mai apoi vom avea povești pentru copii cu Duța Guruianu. De la 9:50 avem CNMV’s Got Talent și încheiem cu un stand de limonadă. În ultima zi, „Ziua Vacanței”, vom începe cu un campionat de fotbal, apoi cu un joc – cel din Herry Potter – „Quidditch” se numește, continuăm cu Karaoke și încheiem cu un Colour Fight – bătaie cu prafuri de culori. (…) Prin activitățile propuse, dorim să îi ajutăm pe elevi să se cunoască mai bine între ei, să socializeze mai mult, să uite pentru puțin timp de grijile lor de elevi și să sărbătorească terminarea anului școlar. Realizarea acestui proiect nu era posibilă fără ajutorul constant al membrilor Consiliului Elevilor, care au pus suflet în munca lor, și bineînțeles nici fără sprijinul sponsorilor Tricomserv, Arcon, Bertis şi Hotel Clermont, cărora le mulţumim pentru încrederea acordată!” – a mai declarat președintele Consiliului Elevilor de la Colegiul Național „Mihai Viteazul”.

Potrivit acesteia, la evenimentul de ieri au participat atât elevii cât și membrii Consiliului Elevilor dar și profesorii colegiului.

Ioana Ardeleanu

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail