. . Atleta Claudia Bobocea de la Clubul Sportiv Municipal (CSM) Sfântu Gheorghe a reușit să se califice la Jocurile Olimpice de la Rio.

Sportiva CSM Sfântu Gheorghe a realizat baremul pentru Jocurile Olimpice de la Rio 2016, la proba de 800 m, la competiția „Gouden Spike”, derulată sâmbătă, în Leiden, Olanda. Baremul de calificare la Jocurile Olimpice este de 2:01.50, iar Claudia Bobocea s-a calificat cu 2:01.49.

„Este un rezultat extraordinar pentru CSM Sfântu Gheorghe, pentru sportul covăsnean și pentru orașul Sfântu Gheorghe – care are reprezentant la Jocurile Olimpice de la Rio. Eu am felicitat-o (n.r. – pe Claudia Bobocea) pentru munca depusă de când a venit la CSM Sfântu Gheorghe (…) – am avut încredere în ea. Munca depusă este o muncă imensă și cu multe sacrificii. Îi mulțumesc și antrenorului ei, Anghel Valentin – antrenor de lot național! (…) Pentru CSM Sfântu Gheorghe (…) este extraordinar! Iată că și un orășel ca Sfântu Gheorghe poate să producă surprize și mulți sportivi de performanță! (…) O felicit pe Claudia Bobocea încă o dată, îi doresc succes la Jocurile Olimpice! CSM Sfântu Gheorghe demonstrează încă o dată că este un club mic, dar cu sportivi mari!”- a declarat directorul CSM Sfântu Gheorghe, George Carcadia.

Potrivit acestuia, Claudia Bobocea a reușit să se califice la Jocurile Olimpice, chiar de ziua ei.

 

Ana Alina Costache

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail