. . 21 de persoane au fost selectate în vederea participării la cel de-al doilea interviu și pentru a susține o probă de lucru în vederea angajării, din totalul celor 83 care au participat miercuri la mini- bursa locurilor de muncă organizată la Sfântu Gheorghe.

Mini- bursa, dedicată, în special domeniului prelucrării lemnului, a avut loc la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Covasna.

Potrivit datelor oferite de conducerea Agenției Județene, la eveniment au participat șapte angajatori, care au oferit, în total, 77 locuri de muncă. Dintre acestea, 51 au fost adresate muncitorilor calificaţi, 19 muncitorilor necalificaţi şi un loc de muncă a fost adresat persoanelor cu studii superioare.

Printre posturile oferite s-au numărat și cele de: operator CNC, stivuitorist, tâmplar, cioplitor în lemn, electrician, inginer prelucrarea lemnului, lăcătuş, mecanic utilaje grele, secretară, pietrar, zidar, vopsitor lăcuitor, finisor şlefuitor, muncitor necalificat.

Conform datelor AJOFM Covasna, pentru al doilea interviu şi pentru a susține probe de lucru au fost selectate 21 de persoane din totalul celor 83 care au participat la bursă.

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail