În sala festivă a Palatului Copiilor din Sfântu Gheorghe are loc mâine, 14 mai, începând cu ora 11.00, primul  spectacolul desfășurat în cadrul celei de a XXII-a ediții a Festivalului „ Tinere talente”, organizat de Fundația „Mihai Viteazul”.

Și în acest an, Festivalul „Tinere talente”  aduce în fața spectatorilor, în cadrul a două spectacole, măiestria și abnegația copiilor față de actul artistic,  indiferent de forma de manifestare.

Programul de mâine  cuprinde,  în principal, cantece și dansuri populare ale formatiilor copiilor din jude, dar și muzică corală și recitări.  Potrivit organizatorilor,  publicul se va putea bucura de evoluția următorilor : Corul „Crescendo”   de la Colegiul  Național „Mihai Viteazul ” Sfântu Gheorghe, coord. dirijor, prof. Liliana Grosar;   Ana Maria Sandulea și Ioan Laurențiu Sandulea  (acompaniament instrumental ) din  Covasna, care vor prezenta  un moment folcloric intitulat „ Bade, cireșii sunt în floare!”;  Formația artistică „Oltul ” din  comuna  Hăghig – coord. artistic Gică Popa;  Ansamblul artistic „Brâulețul”– al Căminului  Cultural Sita Buzăului – coord. director  Neagoe Daniel și prof. Rodica Boeru;  RECITĂRI – Liceul tehnologic „Constantin Brâncuși” din  Sfântu Gheorghe – coord. prof. Rodica Pârvan; Ansamblul  „ „Junii Covăsneni” din  Covasna – coord. Oana Șulea

 

Marți, 17 mai ora 16, în Sala festivă a Colegiului Național „Mihai Viteazul”  are loc spectacolul „Primăvara în cântec și joc” care va fi . .  susținut de preșcolari și elevii din ciclul primar.

Președinta Fundației „ Mihai Viteazul”, prof. ing. Maria Peligrad  vă  invită  să participați la cele două spectacole „pentru a -i admira și încuraja pe copiii  noștri” .

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail