. . Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Covasna vor asigura măsurile de ordine la meciul de fotbal  ce se va disputa în data de 14 mai a.c.,  între echipele Sepsi O.S.K. Sfântu Gheorghe şi Olimpia Râmnicul Sărat,  începând cu ora 18.00, pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe, în cadrul Campionatului Naţional de Fotbal – Liga a III a.

De asemenea, duminică, 15 mai a.c. vor asigura buna desfăşurare a Concursului de viteză în coastă din cadrul Campionatului Regional etapa I, ce va avea loc în staţiunea Şugaş Băi între orele 10.30 – 18.00.

Jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică pe întreaga perioadă de desfăşurare a evenimentelor, prin activităţi specifice şi sfătuiesc participanţii să respecte toate măsurile luate de organizatori şi forţele de ordine pentru desfăşurarea activităţilor în condiţii de maximă siguranţă.

Totodată, reamintim cetăţenilor că pot apela cu încredere, în orice situaţie, la ajutorul jandarmilor prezenţi la evenimentele publice şi că  intervenţia acestora poate fi solicitată şi prin apelarea numărului unic de urgenţă – 112.

 

Compartimentul informare și relații publice

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail