. . Asociația de tineret „Ecou” din Sfântu Gheorghe aduce, de la București, pe scena Teatrului „Tamasi Aron” din municipiu, spectacolul „O noapte furtunoasă”,  în regia lui Gelu Colceag, cu o distribuție ce reunește multe nume importante precum: Daniela Nane, Maria Teslaru, Doru Ana, Tomi Cristin, Vlad Corbeanu, Vlad Logigan şi Andrei Mateiu. Cei interesați își mai pot achiziționa bilete, în această perioadă.

„Seria de evenimente culturale marca <<Ecou>>, continuă cu o comedie de zile mari de la Bucureşti, care are toate ingredientele necesare: text magistral şi actori fabuloşi. Un spectacol clasic, de la care, sunt convins, că spectatorii vor ieşi încântaţi! Rugămintea mea este să-şi achiziţioneze din vreme biletele, pentru că este destul de clar că vor fi epuizate până în ziua desfăşurării spectacolului, luni, 23 mai”, a declarat, ieri, coordonatorul de proiecte din cadrul Asociației de Tineret „Ecou”, Mădălin Guruianu.

Spectacolul va putea fi văzută la Sala Mare a Teatrului „Tamasi Aron” din Sfântu Gheorghe, în data de 23 mai  (a.c.), începând cu ora 19.00.

Mădălin Guruianu a precizat că distribuţia adună multe nume importante precum: Daniela Nane, Maria Teslaru, Doru Ana, Tomi Cristin, Vlad Corbeanu, Vlad Logigan şi Andrei Mateiu. Regia îi aparţine unuia dintre cei mai buni regizori de comedie din România, Gelu Colceag.

„Versiunea regizorului nu se îndepărtează de textul lui Caragiale, deși este una modernă, din multe puncte de vedere: ştergerea graniţei dintre personajele secundare şi cele principale, decorul minimalist adaptat perfect sau «accesoriile» unora dintre personaje”- se arată pe pagina online a evenimentului.

Biletele sunt disponibile la prețul de 30 de lei, la Biroul de Evenimente Culturale, dar și la voluntarii „Ecou”. De asemenea, pot fi făcute rezervări la 0753.431.421, arată aceeași sursă.

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail