Camera de Comerț și Industrie (CCI) Covasna a lansat vineri înscrierile la expoziția de turism ”Travel and fun” (Călătorii și distracție”) ce va avea loc în luna aprilie (a.c.), la Sfântu Gheorghe, cu ocazia Zilelor orașului.

Expoziția se va desfășura în perioada 22- 24 aprilie, în centrul orașului, în organizarea CCI Covasna, printre parteneri numărându-se Consiliul Județean Covasna, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, Agenția de turism Transilvania Turist Service (TTS), Asociația Întreprinderilor Mici și Mijlocii din județul Covasna (Asimcov) și organizatorii Zilelor Sfântu Gheorghe.

Potrivit organizatorilor, expoziția se va desfășura într-un cort expozițional de 150 mp, unde se pot închiria spații de 3×3 m (1.620 lei + TVA/3 zile). Aceștia au menționat că „toate standurile, suprafețele au acces la curent electric (nodul de conectare se află la o distanță de max. 20 m de la spațiul închiriat, prelungitorul va trebui adus de participant). În interiorul spațiului închiriat expozantul poate afișa roll-up-uri pentru promovarea produselor/serviciilor proprii, acestea fiind scutite de plata vreunei taxe.”

La eveniment sunt așteptați aproximativ 15 -20 de expozanți.

„Aşteptăm expozanţi a căror activitate are tangenţă cu turismul fiind o expoziție și un târg organizat în jurul noțiunii de turism. Ne dorim ca la eveniment să poată fi găsite servicii ale agențiilor de turism; servicii ale operatorilor de facilități de cazare cu opțiune de SPA sau alte servicii de relaxare, servicii ale complexelor de SPA și/sau relaxare; servicii ale centrelor de înfrumusețare; servicii de masaj de relaxare; producători și comercianți de produse destinate petrecerii timpului liber în scop de relaxare (piscine, saune, cosmetice, aparate fitness, îmbrăcăminte și încălțăminte de sport și relaxare, textile diverse specifice activităților de wellness și relaxare etc.). De asemenea, așteptăm producători și comercianți de mijloace de transport (terestre, aeriene, ambarcațiuni, rulote), înmatriculabile sau neînmatriculabile, utilizate în scop de relaxare, sau care facilitează ajungerea la destinația propusă în vederea petrecerii timpului liber.” – a declarat vineri reprezentanta CCI Covasna, Incze Eszter.

Aceasta a precizat că expozanții care efectuază plata până la data de 25 martie beneficiază de un o reducere de 15%. 

Rezervări pot fi făcute contactând-o pe reprezentanta CCI Covasna, Incze Eszter (tel: +40 755 085 842, e-mail: [email protected]). 
Alte informații pot fi aflate accesând site-ul
www.ccicov.com.

. . Ana Alina Costache

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail