Consiliul Județean a aprobat propunerea privind măsurile necesare finalizării proiectului „Reabilitarea Spitalului Județean de Urgență „Dr. Fogolyán Kristóf”- Sf. Gheorghe”

 La ședința extraordinară care a avut loc ieri, la sediul Consiliului Județean din Sfântu Gheorghe, a fost votată propunerea privind aprobarea măsurilor necesare finalizării proiectului „Reabilitarea Spitalului Județean de Urgență „Dr. Fogolyán Kristóf” din Sfântu Gheorghe”. Potrivit informațiilor furnizate de reprezentantul Consiliului Județean, Kiss Bence, lucrările de reabilitare a spitalului vor trebui să fie gata până pe data de 30 iunie anul viitor – acesta fiind ultimul termen, și nu cum se stabilise inițial – pe data de 31 decembrie. Acesta a precizat că lucrările de reabilitare ale spitalului sunt gata în proporție de 85% și că se preconizează ca în primăvara anului viitor acestea să fie gata.

„S-a investit în echipamente, paturi, chiuvete, acestea sunt gata, unele vor sosi, iar unde lucrările sunt gata acestea sunt deja montate. Se mai lucrează și dacă mergeți acum, veți vedea că și acum se lucrează. Ultimul termen până la care trebuie să fie gata este 30 iunie 2016. (…) S-au investit în total 60,8 milioane lei, dintre care 27 milioane pentru echipamente, paturi, chiuvete, gresie, echipamente în general. (…) De la ideea că în țara asta sunt chestiuni legate de legi și acte, care au durat atât de mult, comparativ cu alte județe, județul Covasna stă bine. Lucrările sunt în proporție de 85% finalizate în ceea ce privește spitalul, la noi va fi gata 1000% la termen.” – a spus reprezentantul Consiliului Județean, Kiss Bence.
. .

 Ioana Ardeleanu

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail