Școala Gimnazială „ . . Nicolae Colan” din Sfântu Gheorghe marchează, astăzi, o nouă ediție a festivităților dedicate omagierii patronului său spiritual.

Este o tradiţie ca în fiecare an, la începutul lunii decembrie, dascălii şi elevii Şcolii Gimnaziale „Nicolae Colan” din Sfântu Gheorghe să-şi sărbătorească patronul spiritual.

Manifestările organizate cu această ocazie vor debuta astăzi, cu o serie de ateliere de creație, la care vor participa elevii, activitățile având ca scop cunoașterea meștesugurilor tradiționale, a transmis conducerea Școlii.

Potrivit aceleiași surse, la ora 12.00, copiii vor primi vizita lui Moș Nicolae, iar între orele 12.00 – 13.00 va putea fi vizitată expoziția cu lucrări ale elevilor, amenajată în incinta școlii.

 

De la ora 13.30 este programată depunerea de coroane de flori la bustul Mitropolitului, aflat în curtea instituţiei. Cei prezenţi se vor putea bucura și de un program artistic susţinut de elevii şcolii.

Conducerea instituției a menționat că aceste activități sunt derulate printr-un proiect finanțat  de Consiliul Local Sfântu Gheorghe.

Școala Gimnazială „Nicolae Colan” din Sfântu Gheorghe a aniversat anul trecut două decenii de existență.

Ana Alina Costache

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail