În şedinţa extraordinară de ieri a Consiliului Local Sfântu Gheorghe a fost aprobată, în unanimitate, o mărire a cuantumului Burselor de Excelenţă acordate elevilor merituoşi.

Cinci elevi merituoşi din municipiu, aflaţi în anul terminal la unităţile de învăţământ liceal din Sfântu Gheorghe, vor primi anul acesta burse mai mari decât cele primite de colegii care au terminat liceul anul trecut, după ce ieri, în Consiliul Local, a fost aprobată mărirea cuantumului de la 2.000 de lei la 3.000 de lei. Aşadar, anul acesta se vor acorda burse de 15.000 lei, în total.

Bursele vor fi acordate pe baza sumei celor trei medii generale obţinute în fiecare an din primii trei ani de liceu (clasa a IX-a, a X-a şi a XI-a), pe baza premiilor obţinute la concursuri, dar şi ţinând cont de calităţile organizatorice.

Depunerea dosarelor pentru obţinerea burselor de excelenţă – „Bursele Sfântu Gheorghe” se poate face până în 14 noiembrie (a.c.), urmând ca până în 16 noiembrie să fie afişată, la avizierul şi pe site-ul Consiliului Local, lista celor care s-au înscris pentru „Bursele Sfântu Gheorghe”. Până pe 28 noiembrie, la avizierul şi pe site-ul Consiliului Local vor fi afişaţi câştigătorii „Burselor Sfântu Gheorghe”, iar contestaţiile vor fi primite în perioada 28-30 noiembrie a.c.

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail