Asociaţia de Tineret Ecou pregăteşte, astăzi,  două programe cu şi pentru tineri: un meci de debate şi un concert de jazz cu o trupă tânără din Lituania.


Evoluţionism vs. Creaţionism

Una dintre cele mai fascinante teme de dezbateri, evoluţionism vs. creaţionism, va pune faţă în faţă 6 dintre cei mai talentaţi membri ai clubului de dezbateri academice din Sfântu Gheorghe. Echipa care va susţine evoluţionismul va fi formată din Ingrid Rusu, Răzvan Todoran şi Cristina Palade, iar cei care vor fi de partea creaţionismului vor fi Ştefan Iftimie, Ionuţ Profiroiu şi Andra Benedic. Vă reamintim că la meciurile de debate nu se susţin opinii personale, ci argumente valide, exersându-se gândirea critică, empatia şi ascultarea activă.
Dezbaterea face parte dintr-un proiect mai amplu al clubului, de promovare a dezbaterilor cu sens, intitulat Debate Corner, dar a fost lansată la iniţiativa elevilor participanţi la un proiect ştiinţific, coordonaţi de către doamna profesoară Luminita Costea, directoarea  Colegiului Naţional „Mihai Viteazul”. Dezbaterea are  loc astăzi,  de la ora 17 şi este deschisă publicului, oricine fiind foarte binevenit.

. .
Jazz cu cei mai buni tineri lituanieni

Seara de astăzi, de la ora 20, este dedicată jazz-ului. Trupa lituaniană „Made in 234″, recent câştigătoare a premiului de „cea mai bună trupă tânără de jazz” din Lituania, vine la Sfântu Gheorghe, la invitaţia Asociaţiei de Tineret Ecou. Evenimentul are loc în parteneriat cu Backstage, locul în care la Zilele Sfântu Gheorghe a avut loc prima întâlnire sub egida Saint George Jazz Night, unde au concertat trupele Session Jazz Band, Snaps Vocal Band şi Luiza Zan cu Jimmy Cserkesz.
Vă aşteptăm cu mare drag şi sperăm să avem parte de încă o seară deosebită, cu muzică de calitate!

 

Mădălin Guruianu

Coordonator Proiecte Asociaţia de Tineret Ecou 

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail