Cântăreaţa Paula Seling va participa sâmbătă, 9 mai, la cea de-a patra ediţie a festivalului de muzică destinat persoanelor cu dizabilităţi „Outsider Music Festival” organizat de Casa Iris din Sfântu Gheorghe.

Tinerii care sunt implicaţi în organizarea acestui inedit festival, au început de ieri să împartă bucurie pe străzile oraşului, dar şi invitaţii celor cu care s-au intâlnit. Acţiunea va mai continua şi zilele acestea, după cum au spus şi reprezentanţii Casei Iris: „Nu fi mirat dacă ne întâlnești pe străzile orașului Sfântu Gheorghe. Și anul acesta vrem să te invităm personal pe data de 9 mai în curtea Casei Irisz.”

 

Pe lângă delicata prezenţă a Paulei Seling, Casa Iris a invitat anul acesta grupurile din ţară şi din străinătate: United by music – din Olanda; Formația Szivárvány din Tordas, Színvarázs – Martonvásár, –din Ungaria; Napsugár, Pillangó – Școala Specială, Colan Kids, Corul Harmónia – din Sfântu Gheorghe; Asociația Authelp, Centrul de Zi Szent Ágoston – din Miercurea Ciuc; Happy Feet – din Târgu Mureș; Diakonia din Sibiu; Kolumbán Sándor chitarist nevăzător din Baraolt.

Potrivit directorului Casei Iris, Petter Makkai, scopul acestui festival este de a descoperi şi promova talente din rândul acestor oameni, dar şi de a lupta împotriva marginalizării lor. Totodată, festivalul îşi propune să încurajeze persoanele cu dizabilităţi să recurgă la muzică şi artă ca mijloc de terapie.

Festivalul va începe la ora 12:00, activitatea desfăşurându-se în curtea Casei Iris de pe strada Lăcrămioarei numărul 5.

. . Maricela Dan

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail