. . Clubul Sportiv Municipal din Sfântu Gheorghe a venit acasă cu două medalii, din cele cinci câştigate de România, de la Turneul Internaţional de Lupte de la Sofia, Bulgaria. Mădălina Linguraru ( 48 kg) a câştigat aurul, iar Incze Kriszta ( 58 kg) bronzul.

Cele două sportive ale Clubului Sportiv Municipal (CSM) Sfântu Gheorghe au participat la Turneul Internaţional de Lupte de la Sofia,  în perioada 6-8 martie, unde au reuşit să se remarce prin rezultatele obţinute. Mădălina Linguraru a urcat pe prima treaptă a podiumului, învingând-o atât pe Vuc Alina (CS Steaua Bucureşti) cât şi pe reprezentantele Rusiei, dovedindu-şi calităţile necesare pentru participarea la Olimpiada de la Rio. Tot în cadrul aceleiaşi competiţii, sportiva CSM Sfântu Gheorghe, Incze Kriszta a obţinut medalia de bronz.

„Cele două fete ale noastre cu care am venit la competiţia aceasta pentru sportive sub 23 de ani, au ieşit pe locul I şi locul III. Am combătut 16 ţări; a fost un turneu tare. Linguraru le-a bătut pe cele două rusoaice şi pe Vuc, ceea ce înseamnă că este peste Vuc la ora actuală, deci concurenţa este deschisă pentru Campionatul European şi Mondial”, a declarat antreborul emerit al CSM Sfântu Gheorghe, Matefi Arpad.

Potrivit sportivei Mădălina Linguraru, competiţia a fost una extrem de importantă şi dificilă, care a adus laolaltă sportive de calitate: „A fost cam cea mai grea competiţie din ultimul an, cu excepţia Europenelor de anul trecut. Au fost concurente toate de valoare, iar meciurile au fost foarte grele.”

Maricela Dan

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail