Clubul de Dezbateri din Sfântu Gheorghe a lansat înscrierile pentru o nouă ediţie a taberei naţionale dedicată dezbaterilor academice – „Masterclass Debate”.

Tabăra de vară dedicată excelenţei în dezbaterile academice („Masterclass Debate”), organizată  de Clubul de Dezbateri din Sfântu Gheorghe, în parteneriat cu Asociația Română de Dezbateri, Oratorie și Retorică (ARDOR) Transilvania se va derula în perioada 10-16 august 2015, la Pădureni.

Coordonatorul Clubului de Dezbateri din Sfântu Gheorghe şi iniţiatorul programului „MasterClass Debate”, Mădălin Guruianu, a spus că ediția de anul acesta va aduce 12 traineri excelenți, 12 nume extrem de importante din debate-ul românesc, cu experiențe multiple interne și internaționale: Ioana Aciocoiței, Bogdan Colceriu, Radu Cotarcea, Bianca Dragomir, Liviu Gajora, Simina Gheorghincă, Adi Ghițe, Ștefan Ionescu, Emil Mesaroș, Călin Mureșanu, Ioana Stupariu, Nae Șovăială.

Mădălin Guruianu a precizat că tabăra va fi mai mare decât în anii trecuți  și vor putea veni participanți chiar și cu cortul.

În cadrul acestei ediții vor avea loc și sesiuni  de pregătire dedicate exclusiv profesorilor (sesiuni speciale de TOT -”training of trainers”). În plus, organizatorii vor pregăti diverse activități și programe de divertisment: fotbal în nocturnă, drumeții montane, plajă și baie în lacul Pădureni, foc de tabără, ”mafia” și boardgames-uri.

Înscrierea participanților a început ieri, 9 martie (a.c.) și se realizează completând formularul pus la dispoziție de organizatori (acesta poate fi găsit accesând : https://docs.google.com/…/1lGbV6rH9JNwnArM9vBIUkLf…/viewform).

Înscrierile vor cuprinde trei etape, astfel: Early Booking – între 9 martie – 9 aprilie 2015, înregistrare și plata integrală a taxei la prețurile de anul trecut, în condițiile unei perioade duble; Standard Booking – 9 aprilie 2015 – 9 mai 2015 ,înregistrare și plata integrală a taxei standard de anul acesta; Last Minute – după 9 mai (a.c.), în măsura în care mai rămân locuri disponibile și doar în varianta de cazare rămasă, cu plata taxei standard de anul acesta.

Informaţii suplimentare despre ”Masterclass Debate 2015” pot fi aflate accesând pagina evenimentului – Facebook- Masterclass Debate Pădureni 2015 (https://www.facebook.com/events/839964276060589/).

Ana Alina Costache

. .

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail