Mama-i cântec

Mama-i soare,

Mama-i dulce alinare,

Mama-i zâmbet,

Mama-i vis

Mama-i floare de cais,

Mama-i rază,

Mama-i dor,

Mama-i aripă în zbor ,

MAMA-I  toate câte sunt

. .

E IUBIREA PE PĂMÂNT.

Preșcolarii grupei Albinuțele de la Grădinița Pinocchio din Sfântu Gheorghe, pregătiți de doamnele educatoare Loredana Munteanu și Adriana Oltean, au susținut ieri un mic spectacol prin care au dorit să  dăruiască bucurie, în prag de 8 Martie, celei  mai dragi ființe din viața lor: MAMA.

 

Pentru a  arăta cât de mult își iubesc mămicile, fiecare copil a transmis ființei cele mai dragi- MAMA-  gândurile lor, ceea ce reprezentă  pentru ei şi cu o aseamănă. Astfel, din inimi gingaşe şi pure de fetițe și băieți am aflat că: „Mama este cea mai bună și seamănă cu o regină, blândă ca o pisicuţă şi o iubesc foarte mult!”; „Mama este o inimioară care bate pentru mine şi pe care o iubesc!”; „Mama are o inimă mare care bate pentru mine şi mă iubeşte foarte mult!”; „Mama este cea mai mare comoară a mea!”; „Mama pentru mine este un înger care mă iubeşte!”; „Mama pentru mine este o floare de primavară!”; „Mama este o stea strălucitoare şi norocoasă, nimeni nu poate fi la fel ca ea!”; „Mama este o inimă mare care bate pentru mine la bine şi la greu. O iubesc foarte mult!”.

Dacă ar fi o floare, ar fi: ghiocel, lalea, trandafir, frezie…

Dacă ar fi o culoare, ar fi: galben, roz, albastru, mov, roşu…

Dacă ar fi un animal, ar fi: iepuraş, unicorn, pasăre, barză, pui de pisică…

Dacă ar fi o emoţie, ar fi: iubire,fericire, curiozitate, mulţumire…

La mulți ani tuturor mămicilor și doamnelor educatoare și îngrijitoare care au sădit frumosul în sufletele acestor  copii minunați!

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail