Clubul Sportiv Municipal (CSM) Sfântu Gheorghe a pus mâna pe aur,  după ce sportivii care au reprezentat Sfântu Gheorghe au urcat pe cele mai înalte trepte ale podiumului la Finala Campionatului Naţional de Seniori şi la Campionatul Naţional al României pe sală, desfășurate la  sfârşitul de săptămână care a trecut.
. .

Astfel, luptătoarele Anca Petrea (60 kg) şi Incze Kriszta (58 kg) au câştigat aurul la Finala Campionatului Naţional de Seniori care a avut loc în perioada 13-15 februarie, la Cluj Napoca. Totodată, sportiva Mădălina Linguraru, care a suferit în urmă cu câteva luni o operaţie la genunchi s-a clasat pe locul II la categoria 48 kg, iar cea mai nouă colegă a lor, luptătoarea Andrei Roxana (74 kg) a luat bronzul. Şi echipa de băieţi a adus două prestigioase locuri  V, CSM Sfântu Gheorghe fiind reprezentat de Lukacs Lucian (70 kg) şi Hatos Szabolcz (74 kg).

La lupte, echipa CSM Sfântu Gheorghe a obţinut  aurului la proba pe echipe, titlul fiind o premieră în istoria Clubului Sportiv, conform conducerii acestuia.

Tot în aceeaşi perioadă (14-15 februarie) atleţii clubului au participat la Campionatul Naţional al României pe sală care a avut loc la Bucureşti. Bobocea Claudia a luat aurul naţional la cele două probe: de 3.000 de metri şi de 1.500 de metri, fiind medaliată chiar de Ministrul Tineretului şi Sportului, doamna Gabriela Szabo. De asemenea, Iulian Ganciu a câştigat bronz la probe de 400 de metri şi 800 metri, înregistrând totodată şi un record personal.

 „Sunt nişte rezultate excepţionale! Le mulţumesc pe această cale atât sportivilor, cât şi antrenorilor care s-au ocupat de ei şi le promit că şi de-acum încolo vor avea tot sprijinul meu şi al Clubului. Vor fi recompensaţi toţi, de către club. Rezultatele acestea arată încă o dată că CSM Sfântu Gheorghe este un club de excepţie”, a spus George Carcadia.

Maricela Dan

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail