. .

La început de an, membrii Cercului de alergare Gáll Lajos  din Sfântu Gheorghe au făcut, ca de fiecare dată, un bilanț al activității din anul ce s-a încheiat, recent.

Potrivit reprezentantului Cercului, Csutak Tamas  ,,principala noastră mulţumire este că am putut să organizăm  manifestări sportive tradiţionale ale noastre: – ediţia a  13-a ,, Ştafetei Comemorative 1848/49”- pe un traseu în judeţul Covasna, la care au   luat parte peste 400 de persoane;  ediţia a 24-a a  ,,Zilei de alergare Gáll Lajos” la care au participat 422 de sportivi ;  ediţia a 12-a a ,,Semimaratonului Sfântu Gheorghe”, cu  peste 200 de participanţi;  ediţia a 24-a a ,,Crosului Moş Nicolae”,  cu aproape 300 de copii;  ediţia a 3-a a ,, Alergarea de sfârşit de An” cu aproape 100 de participanți”.  Acesta a menționat, totodată,  că împreună cu Biroul Europa Direct  și cu   Spitalul de urgenţă  ,, Dr. Fogolyan Kristof” au fost coorganizatori  ai  concursurilor ,,Alergarea Şugaş”  respectiv  ,, Ziua Mondială împotriva Obezităţii”.

În cursul anului 2014, Cercul de alergare Gall Lajos a avut reprezentanţi la ,,Campionatul Mondial de Sală şi probe non stadia”pentru veterani, de la Budapesta (la categoria de vârstă 50-54 ani),  în cadrul căruia  sportivul Vajda Zsigmond  s-a clasat pe locul 18, din 25 de participanţi, la săritura în înălţime,  poziție pe care a  încheiat  cursa și Csutak Tamas,  la semimaraton,  unde a concurat alături de alți  60 de  atleți.  La Campionatele Balcanice de Cros, membrii Cercului au obţinut  6 medalii: 1 de aur, 2 de argint şi 3 de bronz, iar la cea de Pista 8 medalii: 4 de aur, 3 argint şi 1 de bronz.

,,În anul 2014 am participat la 18 concursuri (în ţară şi străinătate) la care am obţinut  62 de medalii , 21 de aur, 22 de argint şi 19 de bronz. Aceste rezultate au fost posibile şi datorită sprijinului primit de la Consiliul Local Sfântu Gheorghe, Consiliul Judeţean Covasna, DJST Covasna şi a unor sponsori cărora le mulţumim, pe acastă cale”, a conchis Csutak Tamas.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail