În cursul lunii octombrie a anului trecut, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Malnaş au fost sesizaţi de către angajatul unei firme ce are un punct de lucru la cariera de piatră din localitate, cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras din rezervoarele a trei utilaje peste 900 de litri de motorină.

În urma cercetărilor şi verificărilor efectuate în cauză, la data de 06 ianuarie 2015 poliţiştii au reuşit să identifice făptuitorul în persoana unui tânăr în vârstă de 24 ani, din comuna Bodoc.

Prejudiciul estimat la 4800 de lei urmează a fi recuperat, iar cercetările sunt continuate cu suspectul în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Cu privire la săvârşirea unui alt furt au fost sesizaţi ieri dimineaţă, 06 ianuarie 2015, poliţiştii din Sfântu Gheorghe.

În fapt, un bărbat de 43 de ani din municipiu a reclamat faptul că în noaptea de 05 ianuarie 2014, i-a fost sustras din interiorul autoturismului său, un radiator folosit pentru încălzirea habitaclului.

Din primele verificări se pare că făptuitorii au folosit chei potrivite pentru a deschide vehiculul ce se afla parcat pe o stradă din municipiu. Prejudiciul este estimat la suma de 68 de lei.

Poliţiştii fac cercetări în cauză pentru identificarea făptuitorilor şi tragerea acestora la răspundere sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

IPJ Covasna

 

 

 

 

. .

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail