Prin rețeaua EURES, 100 de posturi de însoțitori de zbor și stewarzi sunt puse la dispoziție,  în această perioadă, în Irlanda.

Potrivit informațiilor postate pe site-ul rețelei Eures, www.eures.anofm.ro, o companie de transport aerian din Irlanda oferă 100 de posturi de însoțitori de zbor și stewarzi.  Potrivit aceleiași surse, experiența în domeniu nu este necesară.

Salariul net lunar este cuprins între 1.000 – 1.400 de euro, printre beneficiile oferite numărându-se: programul flexibil, posibilitatea de a călători „şi oportunităţi remarcabile de promovare”. Se va lucra în cicluri (cinci zile lucru, două zile libere), o săptămână în primul schimb, o săptămână în schimbul următor, durata contractului fiind de trei ani.

Curs organizat de angajator. 2 modalități de plată

Pe site-ul rețelei Eures se precizează că nu este necesară calificare, însă aplicanșii selectați după interviu vor participa la un curs organizat de angajator pentru care există mai multe variante de plată. Astfel, fie se plătesc 299 euro înainte de începerea cursului, iar restul până la suma de 2.649 euro, după terminarea acestuia (cu precizarea că dacă nu se termină cursul cu succes, nu se plătește nimic); fie se plătesc 2.049 euro înainte de începerea cursului.

Conform sursei menționate, aplicanții care termină cursul cu succes vor obține o primă de 1.200 de euro, primă pe care nu o returnează dacă mentin contractul de muncă pe o perioadă de cel puțin un an.

Aplicanții trebuie să aibă înălțimea cuprinsă între 1.57 si 1.85 m, trebuie să aibă cunoștințe de limbă engleză (scris si vorbit fluent).

„De asemenea, aceștia trebuie să știe să înoate bine și să dețină pașaport valabil, să fie pregătiți să facă față unor situații/persoane solicitante, să fie dispuși să se mute. Este necesară o personalitate prietenoasă și deschisă către ceilalți”, se precizează pe site-ul . . www.eures.anofm.ro.

Termenul limită până la care se pot depune aplicații este 29 decembrie (a.c.).

Prin rețeaua Eures sunt disponibile în această perioadă, locuri de muncă în diverse domenii, în străinătate.

 Informații privind posturile disponibile și modul de aplicare la acestea, pot fi aflate accesând site-ul www.eures.anofm.ro.

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail