Cea mai mare delegaţie din toate timpurile” de lideri liberali din toată ţara va veni la Sfântu Gheorghe,  astăzi.

Scopul acestei vizite, conform declaraţiei  preşedintelui PNL Sfântu Gheorghe, Mădălin Guruianu, este de a arăta deschiderea pe care o au liberalii pentru această zonă.

„Vrem să transmite mesajul că această zonă e respectată de către liberalii din București,  și această zonă trebuie să fie susținută mai mult decât a fost susținută până în acest moment, cel puțin de către parlamentari liberali, chiar dacă știm că atunci când ești în opoziție, nu e prea ușor să susții propriu-zis o zonă. Vrem să transmitem un mesaj puternic de susținere a liderilor locali și a mesajelor pe care PNL le transmite constant în județul Covasna.”

Acesta a spus că senatorii, deputaţii, primarii de municipii şi de oraşe care vor forma delegaţia, se vor întâlni cu o parte din susţinătorii lui Klaus Iohannis în contextul vizitei pregătite pentru astăzi.

La acţiune vor participa 120 de membri de partid şi susţinători ai candidatului la prezidenţiale propus de PNL, intrarea la eveniment făcându-se pe bază de invitaţie.

M.D.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail