La Centrul de recuperare medicală „Prevent”, din Sfântu Gheorghe se va desfăşura în curând un curs de „Yumeiho®”. Cei interesaţi să descopere câteva dintre tainele acestei terapii și să învețe bazele acesteia, se mai pot înscrie zilele acestea.

 

Yumeiho® este o terapie manuală japoneză, o metodă terapeutică bazată pe acțiuni manuale efectuate asupra întregului corp al pacientului. Este un ansamblu complet de procedee manuale și exerciții fizice pasive, mobilizări articulare, manipulări osteo-articulare, gimnastică articulară, puncto-terapie, procedee speciale de masaj, stretching. Terapia constă în aplicarea metodică a unui ansamblu complex de procedee manuale, în scopul restabilirii echilibrului funcțional al organismului uman, prin aceste procedee fiind ameliorate sau eliminate o diverse tulburări, ne-a explicat, recent, specialista de la Centrul de recuperare medicală „Prevent” din Sfântu Gheorghe, Tóth Anna – Mária, kinetoterapeut, terapeut Yumeiho®, membră a Societății Române de Yumeiho®.

Cursul se va desfăşura sub egida Societății Române de Yumeiho®, la Centrul de recuperare medicală „Prevent” din Sfântu Gheorghe. Specialista Tóth Anna – Mária a precizat că înscrierile se pot face până în data de 20 septembrie (a.c.).

Cei care doresc să participe la cursul de „Yumeiho®”, pentru gradul I, se pot înscrie la sediul Centrului, din strada Crângului, nr. 31, bloc 36, scara A, ap. 1, Sfântu Gheorghe, prin email la adresa: [email protected], sau prin telefon: 0728. 209.062.

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail