Echipa formată din Radu Cotarcea, originar din Sfântu Gheorghe şi Ioana Stupariu, din Cluj, a obţinut titlul de vicecampioană mondială la Campionatul European de Dezbateri Academice, ce a avut recent, la Zagreb, Croaţia.

Încă o dată, România a fost reprezentată cu succes la Campionatul European de Debate. Echipa formată din Radu Cotarcea – originar din Sfântu Gheorghe şi Ioana Stupariu – din Cluj, a ajuns în finala Campionatului European, ce a avut loc săptămâna trecută, în Croaţia, a declarat, ieri, coordonatorul Clubului de Debate din Sfântu Gheorghe, Mădălin Guruianu:

„Cei doi au lucrat în echipă şi au reuşit să ajungă în finala Campionatului European care a fost în acest week-end la Zagreb, Croaţia, finală câştigată de sârbii din Belgrad”, ne –a spus Mădălin Guruianu.

**

În urmă cu câteva săptămâni, Radu Cotarcea şi Ioana Stupariu s-au dedicat pregătirii tinerilor participanţi de la tabăra naţională dedicată excelenţei academice, „Masterclass Debate –2014”, desfăşurată la Bicfalău, în organizarea Clubului de Dezbateri din Sfântu Gheorghe şi ARDOR Transilvania.

„Sunt mândru că cei doi traineri care au fost prezenţi pe parcursul celor mai multor zile la Masterclass Debate Bicfalău 2014 au performat din nou la nivel internaţional. Vreau să le mulţumesc încă o dată pentru timpul acordat în a-i pregăti pe actualii debateri din ţară. Felicitări lor, dar și tuturor echipelor și arbitrilor din delegația România care au participat la Europenele din 2014!”, a spus Mădălin Guruianu.

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail