La acest sfârşit de săptămână se sărbătoreşte o nouă ediţie a Zilelor satului Ilieni.

Ajuns la cea de-a XVII-a ediţie, evenimentul va fi marcat printr-o serie de activităţi organizate de Primăria comunei Ilieni, mâine şi duminică: „Ne dorim ca locuitorii comunei să se simtă bine, să se recreeze şi să urmărească programele pe care le-am pregătit pentru cei mici, pentru cei mari, pentru toate gusturile”, a declarat, ieri, primarul comunei Ilieni, Fodor Imre. Potrivit acestuia, în cadrul zilelor satului Ilieni vor fi sărbătoriţi 13 nou- născuţi, dar şi tinerii din localitate care împlinesc vârsta majoratului, zilele acestea. De asemenea, vor fi felicitate cuplurile de aur şi de argint.

Programul evenimentului va debuta mâine, 26 iulie, la Casa de Cultură din Ilieni, cu un spectacol susţinut de corul de copii şi de grupurile de teatru de copii „Já(t)cint” şi Bicebóca. În aceeaşi locaţie, la ora 19.00 va avea loc vernisajul expoziţiei forografului Bakó Zoltán; la ora 21.00 va avea loc spectacolul de teatru al grupului „20 PLUSZ” din Ilieni, iar seara se va încheia cu un bal, programat să se desfăşoare între orele 22.00- 5.00.

Duminică, 27 iulie (a.c.), activităţile vor începe la ora 11.00, cu o slujbă ecumenică – la Biserica catolică, după care va avea loc un concert de fanfară şi parada fanfarei Nagykürt 95 din Micfalău. Pe parcursul zilei, pe scena în aer liber – lângă terenul de sport – vor avea loc diverse concerte (al formaţiei Kántorokk ; concertul de muzică populară al formaţiei Antal Tibor şi Heveder; concertul formaţiei Minestrone – cu instrumente muzicale din legume; concertul Betli-Duo; concertul Homonyik Sándor; concertul Muzicum pop-rock), , iar pe terenul de sport va avea loc un meci de fotbal cu veteranii din Ilieni.

 A.C.     

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail