La sfârşitul acestei săptămâni, jandarmii covăsneni  vor executa misiuni de asigurare şi menţinere a unui climat de ordine şi siguranţă publică, cu prilejul manifestărilor care se vor desfăşura astfel:

– Vineri, 7 martie: la meciul de fotbal dintre echipele C.S.F.C. Zagon şi S.C.M. Argeşul Piteşti, care se va disputa în localitatea Zagon , începând cu ora 15.00;

 – Sâmbătă, 8 martie, la următoarele manifestări sportive:   meciul de fotbal dintre echipele A.C.S.F.C. Păpăuţi şi Atletico Bradu, care se va disputa în localitatea Păpăuţi, începând cu ora 15.00;  meciul de futsal dintre echipele A.C.S.K.S.E. Futsal Târgu Secuiesc şi  C.S.M.S. Studenţesc Iaşi, care se va desfăşura la Sala Polivalentă din Târgu   Secuiesc începând cu ora 18.00;  meciul de futsal dintre echipele A.C.S. Futsal Spicom Sfântu Gheorghe şi C.F.F. Clujana Cluj Napoca,  ce se va defăşura la Sala Sporturilor „Szabo Kati” din municipiul Sfântu Gheorghe, începând cu ora 18.00.

          Participanţilor la manifestările organizate în această perioadă le recomandăm să evite consumul excesiv de alcool, să supravegheze îndeaproape comportamentul copiilor, să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale şi să semnaleze prompt forţelor de ordine orice comportament contrar normelor legale de convieţuire socială sau bunelor moravuri.

Totodată, reamintim cetăţenilor că pot apela cu încredere, în orice situaţie, la ajutorul jandarmilor prezenţi la evenimentele publice şi că  intervenţia acestora poate fi solicitată şi prin apelarea numărului unic de urgenţă – 112.

 

***

          La nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Gheorghe Doja” Covasna se află în desfăşurare o campanie de donare de sânge cu sprijinul Centrului de Transfuzie Sanguină Sfântu Gheorghe.

          Această acţiune a fost iniţiată pentru a contribui la salvarea persoanelor de lângă noi, de a întinde o mână celor care au nevoie de sânge.

          Jandarmii participă benevol la această campanie, fiind conştienţi despre  necesitatea şi lipsa de sânge din spitale şi prin acest gest doresc să-şi aducă aportul la salvarea de vieţi.

Compartimentul informare şi relaţii publice

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail