La Grădiniţa cu Program Prelungit « Pinocchio » din Sfântu Gheorghe va fi organizat astăzi „Carnavalul personajelor din poveşti”.

Preşcolari de la Grădiniţa cu Program Prelungit „Pinocchio” şi elevi de la Şcoala Gimnazială „Nicolae Colan” din Sfântu Gheorghe vor participa astăzi la „Carnavalul personajelor din poveşti”. Activitatea, desfăşurată în parteneriat, de cadre didactice ale celor două instituţii, va avea loc astăzi, de la ora 17.00, la sediul Grădiniţei „Pinocchio” din municipiu.

Preşcolarii din grupa mijlocie, îndrumaţi de educatoarele Sereşan Florenţa şi Alexandrescu Gabriela şi elevii clasei a III-a A, îndrumaţi de învăţătoarea Costache Rodica vor desfăşura câteva activităţi comune, pentru câteva ore. Copiii se vor costuma în personaje din poveşti sau din desene animate.

Acţiunile organizate în parteneriat de dascălii de la Şcoala Gimnazială „Nicolae Colan” şi de la Grădiniţa cu Program Prelungit „Pinocchio” din Sfântu Gheorghe vor continua şi în perioada următoare. În săptămânile viitoare, alte clase şi alte grupe de preşcolari vor participa împreună la activităţi similare.

A.C.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail