Tânărul în vârstă de 27 de ani din municipiul Târgu Secuiesc, care şi-a ucis bunica şi şi-a înjunghiat mama, va fi cercetat în stare de arest preventiv.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Covasna, Nicoleta Marin a declarat marţi că tânărul a fost prezentat instanţei de judecată, iar pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

„Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Covasna cu autorul în stare de arest preventiv, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor deosebit de grav şi tentativă la infracţiunea de omor deosebit de grav”, a precizat Nicoleta Marin.
Incidentul s-a petrecut duminică, în locuinţa victimelor din Târgu Secuiesc. În urma loviturilor primite bătrâna în vârstă de 80 de ani a murit, iar mama agresorului, în vârstă de 54 de ani, a fost internată în stare gravă la Spitalul Municipal Braşov.
Poliţia a fost alertată prin numărul unic de urgenţă 112, după ce agresorul a ieşit cu cuţitul în mână la una dintre ferestrele locuinţei şi a ameninţat că se aruncă de la etajul patru. După mai bine de o oră de negocieri, poliţiştii au reuşit să se apropie de acesta şi să-l imobilizeze.
Deocamdată nu a fost stabilit motivul agresiunii, dar neoficial se vehiculează că tânărul, care este absolvent de facultate şi a lucrat în ultimii ani în Olanda, ar fi consumat droguri, lucru neconfirmat, însă, de oamenii legii.

 

Oana Mălina Negrea/AGERPRES

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail