În Sala de Sport a Colegiului Naţional „Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe a avut loc, la sfârşitul săptămânii trecute,  Etapa a III – a din cadrul Campionatului Judeţean de Baschet Amator, jud. Covasna, în cadrul căreia  s-a disputat meciul dintre echipele Sepsi ISE (Sfântu Gheorghe) şi echipa Muzeului Naţional al Carpaţilor Răsăriteni din Sfântu Gheorghe (MNCR).

Partida a fost arbitrată în teren de Boer Adam şi Moasa Balint, masa oficială fiind asigurată de Taranek János.

După victoria obținută de echipa Sepsi ISE în Finala Mică a Campionatului de Baschet Amator Covasna – Sezonul 2013 – 2014, cele două echipe s-au întâlnit din nou în cadrul etapei a – III- a din acest sezon. Componenţa echipelor a fost următoarea: MNCR: Chiricescu Andrei, Chiricescu Andrea, Năstăsescu, Soare, Buzea, Ursăciuc şi Moldovan;  Sepsi ISE: Székely N., Budai H., Kolozsi H., Bara H., Szylveszter Z., Pál Cs., Szisz T.

Începutul partidei a fost dominat de echipa Sepsi ISE care după primul sfert conducea pe tabela de marcaj cu scorul de 11-4. Al doilea sfert a continuat în aceiași direcție și echipa Sepsi ISE și-a consolidat avantajul, la finalul acestui sfert scorul fiind de 30-21. Jocul nu s-a schimbat în a doua parte a partidei şi echipa care a reuşit să joace mai bine fost echipa Sepsi ISE, care a practicat un joc cu multe combinații și contraatacuri pe faza ofensivă, şi a reuşit să închidă panoul în faza defensivă printr-o apărare bine pusă la punct.

Pentru echipa Sepsi ISE s-au evidențiat jucătorii Kolozsi H., Szisz T. şi Bara H., care au reușit să creeze pericol în apărarea MNCR ori de câte ori a avut posesia mingii în atac. Jucătorii echipei Sepsi ISE au punctat de cele mai multe ori pentru această echipă, astfel încât scorul înregistrat pe tabela de marcaj la finalul jocului a fost 69 – 46, pentru echipa Sepsi ISE. Cu acest rezultat, echipa Sepsi ISE ocupă prima poziţie în Clasamentul Campionatului, în timp ce echipa MNCR, se află pe poziţia a patra la finalul acestei etape.

Celelalte rezultate din cadrul etapei a III -a:

Szakik             22        -60       Drink Team    

Suhanó Múmiák 65    -45       Galactica        

Bad Boys        52        -40       Bálványos                  

Da Bomb        42        -43       SG Stars        

North-Zsola    28        -56       Kasete

Mai multe detalii despre acest campionat puteţi vedea pe: http://sepsikosar.ro

Coordonatori echipă MNCR: Andrea Chiricescu, Dan Buzea

 

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail