Cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a României, Asociația de Tineret ECOU a pregătit un program complex  care debutează astăzi,  cu spectacolul Fata din curcubeu”. Suntem convinși că un oraș cu mulți iubitori de frumos și de artă adevărată  va aprecia cum se cuvine cadoul oferit de Asociația de Tineret ECOU.

Ne-am străduit și, doar cu ajutorul Bibliotecii Județene Bod Peter, am reușit să aducem la Sfântu Gheorghe, în premieră, pe  una dintre actrițele momentului în România, doamna Tania Popa. Actrița Teatrului Național București are la activ zeci de roluri de succes în teatru și film, dar chiar în primăvara acesui an a obținut o nominalizare UNITER pentru rolul din spectacolul „Fata din Curcubeu”. Distincțiile obținute în țară și în străinătate de către acest spectacol recomandă din plin evenimentul, iar oamenii din Sfântu Gheorghe merită un asemenea cadou în ajun de decembrie, mai ales că biletul costă doar modica sumă de 10 lei. Până în acest moment au fost rezervate telefonic, la 0753431421, peste jumătate din cele 140 de locuri disponibile în Sala Albastră a Bibliotecii Județene.

Joi, 28 noiembrie, îi  invităm pe toți iubitorii de discuții cu argumente, la o dezbatere provocatoare și la un spectacol de teatru-forum. La Sala de Festivități de la Colegiul Național „Mihai Viteazul”  va avea loc, de la ora 18, o ediție specială Debate Corner pe o temă incisivă: „1 Decembrie, Ziua Națională a României vs. Ziua Națiunii Române”, iar de la 19, la o reprezentație a trupei de teatru-forum cu spectaolul „Nu puteți voi urî, cât putem noi iubi”. La ambele evenimente, intrarea este liberă.

Vineri este rândul unui spectacol de gală, o întâlnire unicat cu romanțe celebre, în interpretarea profesioniștilor de la Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” din București. De la ora 20, la Sala Arta a Teatrului Andrei Mureșanu, îi așteptăm pe cei ce iubesc  muzica de calitate, la un spectacol cadou, cu intrarea liberă, oferit de către Asociația de Tineret ECOU, în parteneriat cu Prefectura Covasna, Consiliul Județean Covasna, Primăria Sfântu Gheorghe și Teatrul Andrei Mureșanu.

Și pentru că de 1 Decembrie nu puteam să nu ridicăm un pahar de șampanie, împreună cu Centrul de Cultură Arcuș îi  invităm pe melomani la o seară de muzică de cameră la Castelul de la Arcuș, începând cu ora 18.

Bucurați-vă de evenimente, oameni buni!

Asociația de Tineret ECOU

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail