Primarul comunei Belin, Siko Imre, este cercetat pentru ultraj, după ce în cursul zilei de miercuri i-ar fi agresat fizic şi verbal pe şeful Postului de Poliţie din localitate şi pe ajutorul acestuia.

Conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna a precizat joi că cei doi poliţişti au fost atacaţi miercuri seară, fiind loviţi cu pumnii în zona feţei, unul dintre cei doi oameni ai legii fiind victima unei încercări de strangulare cu o cravată. La rândul lor, cei doi au folosit un spray lacrimogen şi au cerut întăriri.

Comandantul IPJ Covasna, comisarul Ion Popa, a declarat pentru AGERPRES că, din verificări, a rezultat că şeful de post şi ajutorul acestuia, care se aflau în patrulare cu o maşină, pe Drumul Comunal 37, ar fi fost blocaţi în trafic de un autoturism în care se aflau două persoane, printre care primarul comunei Belin, Siko Imre. Conform lui Popa, primarul aflat în stare de ebrietate le-ar fi solicitat poliţiştilor explicaţii cu privire la motivul prezenţei lor la acea oră pe raza comunei, adresându-le cuvinte jignitoare şi agresându-i fizic. Ulterior, edilul, însoţit de alte trei persoane, a venit în faţa sediului Postului de Poliţie şi i-a agresat din nou pe poliţişti.
Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj

Oana Mălina Negrea, Agerpres

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail