Angajaţii Serviciului de Urgenţă din cadrul Spitalului Judeţean din municipiul Sfântu Gheorghe au sesizat dispeceratul IPJ Covasna, în dimineaţa zilei de marţi, cu privire la faptul că, în urma deplasării Ambulanţei la o solicitare pentru o urgenţă medicală, făcută  prin Sistemul Naţional Unic al Apelurilor de Urgenţă 112 de către numita G. E. de 41 ani, cadrele medicale sosite la faţa locului  au constatat că femeia a născut neasistată la domiciliu, iar nou născutul este decedat.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că aspectele sesizate se confirmă, iar pe cadavrul nou născutului nu au fost identificate urme vizibile de violenţă, acesta fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul nou născutului, precum şi pentru stabilirea cauzelor decesului, în urma efectuării necropsiei.

**

În cursul zilei de marţi,  numitul A. L. din Sfântu Gheorghe a sesizat Poliţia Municipiului asupra faptului că  într-o anexă dezafectată aparţând unei societăţi comerciale din oraş se află o persoană decedată. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat că aspectele sesizate se confirmă şi au identificat persoana decedată în persoana numitului B. G. de 63 ani, din Sfântu Gheorghe. Din primele cercetări s-a stabilit că pe cadavrul bărbatului nu se găsesc urme vizibile de violenţă, acesta fiinf transportat transportat la Serviciul de Medicină Legală Sfântu Gheorghe, în vederea efectuării necropsiei.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor care au dus la decesul persoanei, fără a exista suspiciuni în cauză.

**

În aceeaşi zi,  poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Băţani au fost sesizaţi despre faptul că o persoană din localitatea Aita Seaca s-a spânzurat la domiciliu.  În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului s-a constatat că numintul I. E. de 58 de ani s-a spânzurat în podul unei anexe a locuinţei, iar la examinarea cadavrului nu au fost descoperite urme vizibile de violenţă, acesta fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei. Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii cauzei morţii bărbatului, fără a exista suspiciuni în cauză.

IPJ COVASNA

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail