În noaptea de vineri spre sâmbătă, poliţiştii din cadrul Poliţiei Staţiunii Covasna au fost sesizaţi despre faptul că între localităţile Covasna şi Pachia, s-a produs un accident rutier.

Din cercetările efectuate de poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului s-a stabilit că numitul S. O. de 20 ani, în timp ce conducea un autoturism din direcţia oraşului Covasna spre localitatea Pachia, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, într-o curbă a pierdut controlul asupra autovehicului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma evenimentului conducătorul auto a fost proiectat afară din autoturism, iar pasagerul de pe locul din dreapta faţă, un tânăr de 17 ani, a rămas blocat în autoturism.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a pasagerului dar şi a conducătorului auto care a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat o alcoolemie de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita prevăzută de lege.

 IPJ COVASNA

Ag. Marin Nicoleta

 

 

 

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail